Der er fra firma til firma stor forskel på, hvor stort behovet for IT er. Hos håndværkeren bruges det til bogføring, planlægning af opgaver og selvfølgelig til reklame, i form af en hjemmeside. Konsulenten bruger en bærbar pc til at skrive rapporter og sende emails. Andre virksomheder igen har måske taget skridtet videre, og sælger deres varer gennem en webshop.

Det er vigtigt at tilpasse omfanget til behovet - ingen har jo lyst til en unødvendig udgift. Til gengæld bør man også udnytte de fordele man kan få af en tilpasset IT investering.

Et af de steder som flere og flere har fået øjnene op for, men mange desværre stadig overser, er firmaets hjemmeside - hvis en sådan overhovedet eksisterer. Hvor man tidligere slog op i telefonbogen når man skulle finde en virksomhed, slår man i dag op på internettet. Og har virksomheden ikke en hjemmeside, går virksomheden glip af kunder.

For forholdsvis få midler kan vi levere en hjemmeside til din virksomhed, som kan lige dét I har brug for. Ofte er det blot "et visitkort", hvor kunder kan læse om virksomheden, se priser, åbningstider og kontakte virksomheden. Det svarer simpelthen til den gode gamle annonce i telefonbogen.

En sådan hjemmeside vil typisk kunne fås for mellem kr. 2.000,- og kr. 5.000,-

Uanset hvor stort eller lille behovet er, kan vi levere dét I ønsker, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Gode tips
 
 
Frankfri Data  /  tlf 3113 2335  /  mail info@frankfri-data.dk