Vi har 2 arbejdsområder - dels netværk/computeropsætning og dels hjemmesider.

Hjemmeside
Vi ved, at også små virksomheder, eller især små virksomheder, har brug for profilering. Derfor tilbyder vi en komplet hjemmeside løsning, hvor vi sørger for såvel opbygning som opdatering. Så kan vore kunder koncentrere sig om deres arbejde. Der er stor forskel på behovet, fra virksomhed til virksomhed. Påtænker du at din virksomhed skal have en hjemmeside, så kontakt os. Så finder vi i fællesskab ud af, hvad der er det rigtige for din virksomhed.

Har virksomheden allerede en hjemmeside, men ønsker en mere tidssvarende, eller måske et nyt design, har vi flere dygtige designere tilknyttet firmaet. Eller måske ønsker I blot at få opgaven med opdateringer varetaget af en ekstern samarbejdspartner.

Netværk - computeropsætning - servermiljø
Gennem jævnlige kurser hos bl.a. Microsoft og Cisco udarbejder vi vores kompetenceområder indenfor netværk og server administration. Vi har derfor stor erfaring med Microsoft servere samt Novell servere.

Opgaver såsom tilbud på ny hardware samt opsætning på eksisterende netværk, installering af programmer, mailoprettelse osv. udfører vi med stor præcision. Kontakt os og få et tilbud (se kontaktsiden).
 
 
Frankfri Data  /  tlf 3113 2335  /  mail info@frankfri-data.dk